Ajánlott videóHelyi érték (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9948912 alkalommal 6748654 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Több mint uszoda


Újpest önkormányzati képviselői valamint a polgármester bejáráson tekintették meg a teljesen elkészült, már csak a szükséges engedélyre és a nyitásra váró Halassy Olivér Sportközpont – Városi Uszodát. Képviselőket kérdeztünk:Címkék:
Uszoda
Wintermantel Zsolt

Wintermantel Zsolt: maga a létesítmény egy jelkép, sok szimbólumot hordoz magában. Újpesten volt, de Újpestnek nem volt saját uszodája. Az emberek az Újpesti Párbeszédben egyértelműen kinyilvánították: a városnak igenis kell saját uszoda. Ezért döntöttünk, megteremtettük a feltételeit, megépítettük Újpest saját uszodáját, amit már senki nem vehet el tőlünk. A névválasztás sem véletlen: Halassy neve szimbólum; nem csak sportbéli, hanem emberi nagyságával is kitűnik közülünk, méltán állítható példaként mindenki elé.
Hladony Sándor önkormányzati képviselő: a gyerekek szempontjából nagyon hasznos ez a létesítmény. Akik nem tudnak, itt hamar megtanulhatnak úszni, nem utolsó sorban pedig kényelmesebb, költséghatékonyabb is, hiszen ezentúl nem kell naponta máshova szállítani az iskolásokat. Az uszoda azonban nem csak egy korosztály számára kínál kikapcsolódási lehetőséget: amíg a nagyobbak úsznak, a kisebbek a tanmedencében tanulhatnak, vagy a szülők akár maguk is oktathatják csemetéiket. Végül, de nem utolsó sorban a létesítmény akár iskolák közötti, akár komolyabb versenyek lebonyolítására is alkalmas.

Ozsváth Kálmán önkormányzati képviselő: az első és legfontosabb előnye az, hogy egyáltalán megépült! Többfunkciós létesítményről van szó, a csecsemők oktatásától kezdve versenyek megrendezéséig mindenre alkalmas. Mindez iskolákhoz közeli, új, korszerű, esztétikus környezetben.

Dr. Dabous Fayez, a Káposztásmegyeri Településrészi Önkormányzat elöljárója: modern sportuszoda nemcsak úszóknak. Modern létesítmény, modern környezet, amely hozzájárul a város fejlődéséhez, nem utolsó sorban pedig minden korosztály igényeit kielégíti. 

MOA
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye