Ajánlott videóKörkép -4- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9951369 alkalommal 6750610 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Lufiba rejtett nyeremények

Egész nap gyereknap


Napsütéses időben ért véget a június 2-i gyereknap a Vadgesztenye utcában, amelyet a Vadgesztenye cukrászda és a Maki Játszóház közösen tett élvezetessé. A szerencsések nem mindennapi módon nyerhettek belépőt a játszóházba.Címkék:
Újpest szelet
Wintermantel Zsolt
Borongós, esős időben kezdődött, de napsütésben ért véget a gyereknapi mulatság a Vadgesztenye utcában, amelyre a közelben lakó polgármester is kilátogatott. 

Szombati Erzsébettől , az Attila utcában található Maki Játszóház tulajdonosától megtudtuk: a játszóház arcfestéssel, légvárakkal, építőkockákkal készült, a játékot pedig szemmel láthatóan élvezik a gyerekek. 

A Maki Játszóház ezen kívül nem mindennapi módon szerzett örömet a gyerekeknek: néhány léggömbbe hétvégi, illetve hét közbeni belépésre jogosító jegyeket rejtett, fődíjként pedig egy nyolcfős születésnapi buli lebonyolítását vállalta magára, ami a játszóház tulajdonosa szerint jelentős könnyebbség a szülőknek. A nyertes úgy értesülhetett ajándékáról, hogy kipukkasztott egy lufit, és amelyik léggömb papírdarabot rejtett, annak a „megtalálója” rögtön tudhatta: hamarosan feledhetetlen élménnyel gazdagodik.

A Vadgesztenye cukrászda a tavalyi évhez hasonlóan süteménnyel vendégelte meg a gyerekeket – tudtuk meg Valiczek Józsefné, Zsuzsi nénitől, a cukrászda tulajdonosától. Zsuzsi néni lapunkon keresztül mondott köszönetet a szomszédoknak, valamint a polgárőrök, önkéntesek és az önkormányzat munkájáért, egyben visszautalt rá: ha tehetik, szívesen jótékonykodnak. Ennek ékes példája az Újpest szelet, amely vételárának tíz százalékát az Újpesti Cseriti kapja, de például a polgári bálon ugyancsak süteménnyel fejezték ki segítő szándékukat.

Bár az időjárás egy kisebb záport is tartogatott a gyereknapot ünneplőknek, a meteorológiai közjáték nem szegte kedvét sem a gyerekeknek, sem a felnőtteknek. Erre jó példa Baffia Gergely és gyerekei, akik először voltak kint a gyereknapon, de valamennyien jól érezték magukat.

kép és szöveg: MOA
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye