Ajánlott videóKörkép -1- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9948763 alkalommal 6748529 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Név szerinti köszönet a csúcsteljesítményért

Újpest a legsportosabb város


Rendkívüli bejelentéssel vette kezdetét a május 30-iki képviselőtestületi ülés az újpesti Városházán: a Kihívás Napjával Újpest elnyerte a legsportosabb város címet, amiért a polgármester külön, név szerint mondott köszönetet a résztvevő intézményeknek, civil szervezeteknek, valamint az Ifjúsági, Sport, Művelődési és Oktatási Osztály valamennyi dolgozójának, az UTE-nak és az Újpest FC-nek.Címkék:
oktatás
Sportos Újpest
Wintermantel Zsolt

Wintermantel Zsolt bejelentette: május 22-én Újpesten rekordszámú ember vett részt a Kihívás Napján, és a tavalyi második helyezés után a hetvenezer feletti lélekszámú települések között Újpest végzett az élen. Mindez azt jelenti, hogy nálunk végeztek a legtöbben legalább tizenöt percnyi folyamatos testmozgást. A város azonban nem elégedett meg ennyivel, ugyanis egészen este kilencig programok várták a mozogni vágyókat. 

A Kihívás Napja számos helyszínen, köztük, óvodákban, bölcsődékben, iskolákban, az Aquaworldben, a Halassy Olivér Sportközpontban, valamint a Szusza Ferenc Stadionban is zajlott, utóbbi helyszínen csaknem nyolcszáz gyermek volt kint egyszerre az Újpesti Sportvarázson. 

- A soha nem tapasztalt együttműködésnek meglett az eredménye, Újpest elnyerte a legsportosabb város címet – zárta szavait a polgármester. Ezt követően név szerint szólítva figyelmességgel köszönte meg valamennyi intézménynek és civil szervezetnek, hogy hozzásegítették Újpestet ehhez a megtisztelő címhez. Külön köszönetet mondtak a bölcsődék, az óvodák, iskolák intézményvezetőinek, az UTE-nak, az Újpest FC-nek, az Aquaworldnek, a Halassy Olivér Sportközpontnak, a látványos bemutatókat tartó egyesületeknek, de ugyancsak külön figyelmesség illette Mátésné Pataki Ágnest, a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Budapest IV. Tankerülete igazgatóját, valamint a Polgármesteri Hivatal Ifjúsági, Sport, Művelődési és Oktatási Osztályának munkatársait. 

M. Orbán A.
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye