Ajánlott videóKörkép -3- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9948812 alkalommal 6748569 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Stratégiai megállapodás a Sanofival


Az újpesti székhelyű vállalattal kötött partnerségi kapcsolatot a kormány május 21-én. A megállapodást Szijjártó Péter külügyi és külgazdasági államtitkár, valamint a gyógyszeripari cég vezérigazgatója, Christophe Gourlet írta alá.Címkék:
Wintermantel Zsolt

A Sanofi nemzetközi gyógyszeripari vállalat a huszonharmadik azon külföldi érdekeltségű magyarországi nagybefektetők között, akikkel a kormánynak sikerült stratégiai megállapodást kötnie. Az ünnepélyes aláírás előtt, a Sanofi tevékenységének ismertetését követően Christophe Gourlet vezérigazgató kiemelte: bízik benne, hogy a megállapodásnak köszönhetően továbbra is gyümölcsöző kapcsolatot ápolhat a cég Magyarországgal, biztosítva a vállalat hosszú távú és tartós hazai jelenlétét.

Szijjártó Péter külügyi és külgazdasági államtitkár külön köszöntötte Wintermantel Zsoltot, hozzátéve: Újpest polgármesterének jelenléte is mutatja, hogy Újpest és a Sanofi együttműködése példaszerű, emellett rávilágít arra is, hogy a stratégiai megállapodás nemcsak nemzetgazdasági szempontból, hanem helyi szinten is fontos.

Az államtitkár kiemelte, a partnerség megkötésével a stratégiai együttműködés, valamint a magyar növekedési fordulat – amelynek jelei már látszódnak a horizonton – elérése a cél, amelyhez elengedhetetlen egy erős termelői bázis. A Sanofi a harmadik gyógyszeripari cég, amellyel megállapodást kötött a kormány, a jövőben pedig további negyven együttműködést tervez aláírni.

(antosa)
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye