Szavazás
Újpesten ősszel sem áll meg az élet. Melyik közelgő programon szeretnél részt venni?
A Káposztásmegyeri Sport-és Egészségnap, Futó és Kerékpáros Fesztiválon szeptember 23-án
A Szüreti Mulatságon szeptember 23-án
Az Őszi Sportparti szeptember 30-án
Ha lehet, mindegyiken
Még nem döntöttem el

Ajánlott videóRendőrségi percek (2017.09.15.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Helytörténeti Értesítő


Újpesti Helytörténeti Értesítő

Az összes Helytörténei Értesítő...

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9104830 alkalommal 6133262 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Ötezren már véleményt mondtak


Az Újpesti Párbeszéd sikerét és népszerűségét jelzi, hogy a március végi kiküldése óta közel ötezer kérdőív érkezett vissza kitöltve a polgármesteri hivatalba, illetve az elektronikus kitöltés során.Címkék:
Újpesti Párbeszéd
Mint ismert, az idén is számos dologban kéri ki a városvezetés az újpestiek véleményét a helyi közügyekben az Újpesti Párbeszéd során. A kérdőívek folyamatosan érkeznek vissza kitöltve, postai úton a polgármesteri hivatalba, illetve személyes kézbesítéssel az István úti okmányirodában elhelyezett gyűjtőládába. Rendkívül népszerű az internetes kitöltés is.

Erős közösség az újpesti, sokan éreznek felelősséget a közös ügyek iránt. Erre utal a visszaküldött kérdőívek eddigi nagy száma. A válaszadók többsége már korábban is párbeszédet folytatott a városvezetéssel, számos kitöltő pedig már harmadik alaklommal tesz javaslatot, formál véleményt.

U. N.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó BabákKapcsolatok