Ajánlott videóÚjpesti sport -2- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9951431 alkalommal 6750662 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Újpest helyet biztosít a Szolidaritás rendezvényének

Sajtóközlemény


Újpest nyitott város, az újpestiek közössége befogadó, az Önkormányzat igyekszik megtenni mindent azért, hogy pezsgő kulturális élet és aktív közélet legyen Újpesten, és minél többen jöjjenek városunkba.Címkék:
Wintermantel Zsolt

Mint értesültem róla, Bajnai Gordon volt miniszterelnök és a Szolidaritás május 7-ére lakossági fórumot hirdetett meg Újpesten, a Magyar Autóklub székhelyén, ám az erről szóló megállapodást az autóklub felbontotta arra hivatkozva, hogy nem volt tudomásuk a rendezvény politikai jellegéről, és a klub politikai rendezvénynek alapszabályuk szerint nem adhat helyet.

Nagyra értékelem, hogy a Magyar Autóklub elhatárolódik a pártpolitikától és ehhez alapszabálya szerint tartja is magát. Megértem tehát, hogy nem akarnak politikai rendezvénynek helyet adni, de szerencsére erre nincs is szükség. Újpest Önkormányzata bármely törvényesen bejegyzett politikai szervezet közéleti rendezvényének helyet biztosít.

Így természetesen szívesen látjuk a Szolidaritást is, és helyet biztosítunk lakossági fórumuknak akár a tervezett időpontban, május 7-én, vagy más alkalommal. Kérem őket, forduljanak hozzám, vagy munkatársaimhoz bizalommal.

Újpest nyitott város, az újpestiek közössége befogadó, az Önkormányzat igyekszik megtenni mindent azért, hogy pezsgő kulturális élet és aktív közélet legyen Újpesten, és minél többen jöjjenek városunkba. 
                                                                                                                                                    
                                                                                Wintermantel Zsolt
                                                                                     polgármester
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye