Ajánlott videóKörkép -1- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9955866 alkalommal 6754077 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Megérkeztek a kérdőívek

Kitölthető az interneten is


Idén is számos dologban kéri ki az újpestiek véleményét az önkormányzat az Újpesti Párbeszéd során, amelynek kérdőíveit ezekben a napokban kézbesítik. Háztartásonként két példány kerül a postaládákba, az ívek másolhatók, és kézenfekvő megoldás az elektronikus kitöltés is. Az Újpesti Párbeszéd 2011-es indulása óta sok ezren mondták már el véleményüket, javaslataikat, amelyeket megvalósít, illetve döntéseinél figyelembe vesz a városvezetés.Címkék:
Újpesti Párbeszéd
A hét eleje óta folyamatosan érkeznek a háztartásokba az Újpesti Párbeszéd 2013 kérdőívei, amelyek a www.ujpestiparbeszed.hu oldalon is kitölthetők. Aki viszont ragaszkodik a nyomtatott formához, díjmentesen postára adhatja, vagy az István út 15. szám alatti Ügyfélszolgálati Irodában elhelyezett gyűjtőládában személyesen is leadhatja az íveket.

Wintermantel Zsolt emlékeztet arra, hogy ennek a közös jövőtervezésnek több dolgot köszönhetünk: a saját kézbe vett és felújított szakrendelőt, Újpest ősszel átadásra kerülő saját uszodáját és a Szilas parkot – amelynek építkezése megkezdődött.

A polgármester szerint ezek miatt az eredmények miatt fontos mindenkinek részt vennie az idei párbeszédben, amelyből – a tavalyihoz hasonlóan – háztartásonként két példányt küldtek ki. Az előző évben feltett kérdésekre összesen csaknem tízezren, az induló évben pedig csaknem hétezren válaszoltak. A városvezetés továbbra is figyel az itt élők véleményére, ennek eredményeként tartható számon a fentebb felsorolt három létesítmény felújítása, illetve jelenleg is zajló építése.

MOA
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye