Ajánlott videóKörkép extra (2018.04.13)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9961374 alkalommal 6758432 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Augusztus utolsó hétvégéjén:

Újpesti Városnapok


Augusztus 28-30. között immár tizenhetedik alkalommal rendezi meg Újpest Önkormányzata a városnapokat. A színhely azonos az elmúlt évivel: a Tábor utcai nyári napközis tábor és a sportpálya területe fogadja be a rendezvény kulturális-, családi-, és sportprogramjait, míg a Városháza a díszpolgári és az Újpestért díjátadó ünnepség, az Újpest Galéria pedig ezúttal is a képzőművészeti tárlat színhelye lesz az újpesti születésű „zebegényi” Szőnyi István festményeinek bemutatásával.A Tábor utcai helyszínen augusztus 29-30-án,  szombaton és vasárnap zajlanak a különböző korosztály érdeklődésére számot tartó színpadi programok . A  gyermekeknek Alma, a Gigantó Cirkusz, a Görömbő  kompánia, a Ghymes, Szinovál Gyula színtársulata, a Harsányi Színitanoda, a Karinthy ÁMK művészeti körei kínálnak kellemes időtöltést. Kora délutántól estig a Megasztárok különböző sorozatainak sztárjai: Király Viktor, Pflum Orsi, Torres Dani, Caramell  lép színpadra. Fellép az Apostol együttes.

Idén először az újpestiek házi (állat) kedvencükkel – fajra és méretre való tekintet nélkül - is érkezhetnek, számukra bemutató nyújt majd lehetőséget a széleskörű ismertség megszerzésére.

Az Újpesti Egek Királynéja Főplébánia középkori zenét szólaltat meg Andrejszki Judit előadóművész és barátai közreműködésével. A Belsőváros Református Egyházközösség a templomudvarba várja a komolyzene barátai Erdélyi László zongoraművész koncertjére. A Zsinagógában a MÁV Szimfonikusok és a kántorok adnak koncertet.  Az Újpesti Közművelődési Kör ez alkalommal Lőwy Izsák tímárra, Újpest első bírójára emlékezik a Városháza Trombita téri homlokzatára kerülő emléktábla állításával. Újpest Önkormányzata az idei városnapok alkalmából jelenteti meg Iványi János Újpestért-díjas építőmérnök Volt egyszer egy város című könyvét.

A Városnapok valamennyi programja térítésmentesen látogatható. A részletes programkínálatot az Újpesti Napló augusztus 14-én megjelenő lapszámában tesszük közzé.

 

 

Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye