Ajánlott videóKörkép -2- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9948822 alkalommal 6748577 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Nóta mellé: köszönet


„Deres már a határ” népszerű nótából kölcsönzött címmel, karácsonyi előzetes délutánt tartott az Újpesti Magyardal és Zenebarát Társaskör december 4-én. Az esemény díszvendége Pásztor Erzsi, Kossuth-díjas színész, Újpest díszpolgára volt.Címkék:
Wintermantel Zsolt
Családias hangulatban, természetesen sok nótával töltötte a délutánt a László Mária vezette társaskör. Az esemény díszvendége Pásztor Erzsi Kossuth-díjas színművész volt. Az egybegyűlteket Wintermantel Zsolt köszöntötte, aki beszédében megköszönte a kör áldozatos munkáját a magyar nóta, a kultúra éltetéséért, továbbá  kiemelte, nagyon becsülendő, hogy ilyen nehéz időkben  jó kedvvel összegyűlnek, és együtt nótáznak emberek, mert ez azt jelenti, jó az a hely, ahol élünk.

A polgármester egy csokor virággal kívánt sok sikert László Máriának, a kör Újpestért-díjas vezetőjének. Majd Wintermantel Zsolt Pásztor Erzsit, Újpest díszpolgárát köszöntötte, és elmondta, büszke arra, hogy a művésznő a város, sőt a nemzet határain túl is tesz az újpesti közösségért, és hírneve elismerést szerez Újpestnek. Pásztor Erzsi egy norvég mesét mondott el az ünnepi délután résztvevőinek. A nótakör vendége volt Hladony Sándor és Ozsváth Kálmán önkormányzati képviselő is, utóbbi két Ady verset is elmondott az egybegyűlteknek. A délután további fellépőkkel, és természetesen jó kedvű nótázással folytatódott.

J. M.

Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye