Ajánlott videóHelyi érték -Természetbarát- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9951410 alkalommal 6750646 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Egy nap Curtisszel


Újpest 2012-es arcai, Kozma Vanessza, Tátrai Adrienn és Takács Márk nemcsak nyelvtanfolyamot, és modell portfoliót nyertek, de különleges díjat is kaptak: eltölthettek egy napot Újpest ikonikus alakjával, Curtisszel a labdarúgó rapperrel.Címkék:
Cseriti
Újpest Arca
Városnapok
Wintermantel Zsolt
A sűrű nap a Halassy Olivér Sportközpontnál kezdődött, ahol a fiatalok a jótékonyság oltárán áldoztak. Sok-sok kupakkal járultak hozzá az Újpesti Cseriti kezdeményezéséhez, ezzel is segítve, hogy a súlyos beteg Imike járássegítő gépet kapjon.

A kupakokon kívül Curtisnek is hoztak valamit. Márk, a legifjabb azt mondta, a sztárral eltöltött nap egy álmát váltotta valóra.

A kirándulás Fóton folytatódott, ahol stúdióba vonultak a rapperrel. A lányok irultak-pirultak és zavarba jöttek a mikrofon előtt, Márk azonban lehengerlő magabiztossággal állt a süketszobában és rappelte el az Újpest a negyedem című Curtis slágert. Ezt a produkciót egyébként a versenyen is előadta, a Városnapok nagyszínpadán.

A jól végzett munka után a Capri (sokak szerint Újpest legjobb pizzeriája) következett, ahol nem más, mint Wintermantel Zsolt lepte meg a fagyizókat.

A programokban dúslkáló délután gyorsan elrepült, arcaink és Curtis pedig megállapították: ezt a napot meg kell ismételniük.

Még több képet IDE KATTINTVA talál.
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye