Ajánlott videóHelyi érték (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9948932 alkalommal 6748674 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Berki és Dombi díszpolgári címben részesül

Nyilvános elismerés az újpesti olimpikonoknak


Karakas Hedvig elismerő oklevelet kap, Berki Krisztián és Dombi Rudolf olimpiai bajnokok pedig Wintermantel Zsolt javaslatára díszpolgári címben részesülnek. A nyilvános bejelentés melletti másik nagy siker, hogy az Újpest a játék utolsó másodperceiben rúgott góllal 2:1-re legyőzte a Ferencvárost.Címkék:
Olimpia 2012
Városnapok
Wintermantel Zsolt

Nem mindennapi módon kezdődött el a 211. Újpest-Ferencváros rangadó. A mérkőzést megelőzően ugyanis csaknem tízezer néző nyilvánossága előtt mondtak köszönetet a három újpesti olimpikonnak. Karakas Hedvig, az UTE olimpiai 5. helyezést elért cselgáncsozója elismerő oklevelet kap, Berki Krisztián olimpiai valamint többszörös világ- és Európa-bajnok tornászt, valamint az olimpiai aranyérmes Dombi Rudolf kajakozót pedig polgármesteri javaslatra díszpolgári címre jelölték.

Az Újpest FC nevében Dr. Gyarmati Eszter ügyvezető igazgató, az UTE részéről Őze István klubigazgató, míg az újpesti önkormányzat nevében dr. Tahon Róbert jegyző ismerte el a három sportoló teljesítményét. A három újpesti olimpikon sikerét még a nagy rivális, a Ferencváros szurkolói is Ria, ria, Hungária! skandálással és vastapssal jutalmazták.

Maga a játék is rendhagyó módon vette kezdetét, hiszen a kezdőrúgást Berki Krisztián és az éppen ötvenedik születésnapját ünneplő Szűcs János szurkoló közösen végezte volna el. Az újpesti drukkerek szeretete viszont nem engedte el az olimpikonokat, akiket hosszú perceken át ünnepelt a közönség. A kezdőrúgás így egyedül  Szűcs Jánosra maradt.

Az első újpesti gól az első félidő közepe táján, a huszonnyolcadik percben született, amit a kilencvenedik percben kiegyenlített a Ferencváros, de az Újpest a hosszabbítás utolsó fél percében ismét megszerezte és meg is tartotta a vezetést, 2:1-re győzve le a nagy riválist.

Karakas Hedvig a meccs után elmondta, a mostani „csodálatos mérkőzés volt”, és elmondhatatlanul örül az Újpest győzelmének, amire nagy szüksége volt már a csapatnak. Berki Krisztián ugyancsak jól érezte magát, szerinte fergeteges összecsapást láthattunk, amely remélhetőleg egy új, sikeres csapat bemutatkozása is volt.

Az eseményen készült képeket itt tekintheti meg.

M. Orbán AndrásKiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye