Ajánlott videó...Ahogy történt (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9955878 alkalommal 6754087 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Kezdődhet az újpesti uszoda építése


A Monting Mérnökiroda Kft. Épszerk-Pannonia Invest Építőipari Kft. konzorciuma nyerte a Tóth Aladár utcába tervezett újpesti uszoda kivitelezésére kiírt önkormányzati közbeszerzést - az eredmény a csütörtöki Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.Címkék:
Újpesti Párbeszéd
Uszoda
A létesítmény eredetileg becsült ellenértéke 800 millió forint volt, az egyetlen ajánlattevő 932 millió forintért vállalta az uszoda megépítését.

A háromszintes uszoda és rekreációs központ alapterülete 2.139 négyzetméter. Az épületben lesz egy 275 négyzetméter vízfelületű, a FINA (Nemzetközi Úszó Szövetség) versenykövetelményeinek is megfelelő medence. Része a feladatnak az elektroterápiás gyógyászati kezelőegység tervezése és kivitelezése is.

Mint ismeretes az új uszoda építése mellett az újpestiek jelentős része is szót emelt az Újpesti Párbeszéd nevű társadalmi konzultációs sorozat alkalmával.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye