Ajánlott videóKörkép -3- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9951433 alkalommal 6750664 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Jutalmak a Rendőrség Napján


Több mint ötven újpesti rendőr kapott jutalmat a Rendőrség Napján. A jutalmakat Wintermantel Zsolt és Dr. Terdik Tamás kapitányságvezető, rendőr őrnagy adta át a IV. kerületi Rendőrkapitányság állománygyűlésén.Címkék:
Wintermantel Zsolt
Vezetői javaslatok alapján azok a rendőrök, vagy rendőrségi dolgozók kaptak jutalmat, akik az elmúlt időszakban erőn felül teljesítettek, többet túlóráztak, vagy többet tettek Újpest közbiztonságáért a minimum elvárhatónál. Dr. Terdik Tamás elmondta, hogy a nehézségek ellenére a legtöbb bűnözőt az újpesti rendőrök fogták el. A kapitányságvezető megköszönte az önkormányzat segítségét, ami nélkül nem tudták volna kiosztani a jutalmakat.
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye