Ajánlott videóNői szakasz (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9951409 alkalommal 6750645 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Ötven adag kakaó, kaláccsal

Cseritis akció: kisdiákok a városházán


Az Újpesti Cseriti, az önkormányzat jótékonysági kezdeményezése, április 24-én, kedden folytatta élményajándék akcióját, melynek keretében hátrányos helyzetű, újpesti gyerekek látogattak a Városházára. Kakaóval, kaláccsal kínálta őket a polgármester.Címkék:
Cseriti
Wintermantel Zsolt
Az ötven gyereket és kísérőiket a Városháza előtt köszöntötte Wintermantel Adrienn, az Újpesti Cseriti háziasszonya, majd Szöllősy Marianne, az Újpesti Helytörténeti Gyűjtemény vezetője bemutatta az épületet. A társaság elidőzött a házasságkötő teremben is, ahol egy képzeletbeli esküvőt játszottak el az önként jelentkezők. Miután a kisdiákok megcsodálták a dísztermet, beültek a lenti padsorokba és kezdetét vette a „rögtönzött képviselő-testületi ülés”.

Wintermantel Zsolt vezetésével, teljesen demokratikusan választották meg a gyerekek Boglárkát, a diákpolgármestert. Timi lett a jegyző, ám alpolgármestert többszöri nekifutásra sem sikerült választani.

Az igazi polgármester ezek után a tárgyalóba invitálta a csoportot, ahol egy-egy pohár kakaó, kalács várta a gyerekeket. A félénkebbeknek Wintermantel Zsolt kínálgatta a finom italt, és a puha kalácsszeleteket. A fiatalok megnézték még a polgármester irodáját, majd mielőtt eltávoztak volna, névre szóló oklevelet kaptak.

A „Nyitott Városháza program” hamarosan folytatódik, melynek eredményeként összesen ötszáz újpesti gyermek ismerkedhet meg a Városháza titkaival.

Á.T.

 

Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye