Szavazás
Újpesten ősszel sem áll meg az élet. Melyik közelgő programon szeretnél részt venni?
A Káposztásmegyeri Sport-és Egészségnap, Futó és Kerékpáros Fesztiválon szeptember 23-án
A Szüreti Mulatságon szeptember 23-án
Az Őszi Sportparti szeptember 30-án
Ha lehet, mindegyiken
Még nem döntöttem el

Ajánlott videóHelyi érték (2017.09.15.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Helytörténeti Értesítő


Újpesti Helytörténeti Értesítő

Az összes Helytörténei Értesítő...

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9104818 alkalommal 6133254 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Érkeznek a kitöltött kérdőívek


Érkeznek a kitöltött Újpesti Párbeszéd kérdőívek a Polgármesteri Hivatalba. A második alkalommal útjára bocsátott fórum ezúttal is megszólította az újpestieket.Címkék:
Újpesti Párbeszéd
Az elmúlt héten kerültek a postaládákba az Újpesti Párbeszéd 2012. évi kérdőívei. A tavalyival azonos módon gyűjti össze a Polgármesteri Hivatal a városrészben élők véleményét, gondolatait a fejlődést meghatározó kérdésekben.

Töltse ki Ön is, vonja be családját, barátait is a véleményalkotásba! Tegyen több témában javaslatot! Az idei kérdőíven a városvezetés arra kér választ, mire fordítson pénzt városunk, mit tartanak az újpestiek az önkormányzat legfontosabb feladatának? Legyen-e például új strandja Újpestnek vagy miként vélekednek a fizetős parkolásról? Újabb kérdésként a piac használatáról, illetve az ebadó lehetséges kivetéséről mondhatják el a megkérdezettek a gondolataikat. Javaslatot várnak arra is, milyen jelmondata legyen Újpestnek, továbbá a "Találkozzunk többször!" programok során kiket látnának szívesen 2012-ben a színpadon.

Minden újpesti háztartás két példányt kapott a kérdőívből, de tetszőleges mennyiségben fénymásolhatók is a nyomtatvány lapjai. A kérdőív letölthető az önkormányzat honlapjáról: www.ujpestiparbeszed.hu, illetve kitölthető online, az internetes felületen is. A Polgármesteri Hivatal a kitöltést követően a 149 Bp.,Pf. 669. postacímre díjmentesen várja vissza az íveket.

A nyomtatványok személyesen is leadhatók a Városháza új épületében, az Okmányiroda bejáratánál elhelyezett ládában. (1042 Budapest, István út 15., földszint)

-UNKiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó BabákKapcsolatok