Ajánlott videóÚjpesti sport -2- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9948612 alkalommal 6748410 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Oklevél igazolja, hogy Újpesté a legszebb főutca

Fődíjjal jutalmazták a Városgondnokság munkáját


Budapest legszebb főutcája, főtere címét idén Újpest nyerte el a Virágos Magyarországért elnevezésű város- és faluszépítő versenyen. Az István út Városháza előtti szakaszának kivirágoztatásáért az Újpesti Városgondnokság Kft.- t illeti az elismerés, ami egy éve viseli gondját az újpesti közterületeknek. Wintermantel Zsolt polgármester eddigi közös munkájuk szép elismerésének tartja a legvirágosabb főutcának odaítélt díjat.Címkék:
Wintermantel Zsolt
Nemcsak nekünk, újpestieknek büszkeségünk mostantól a Szent István tér és az István út Városháza előtti szakasza, hanem minden Budapestinek. A mi főutcánkat és főterünket találták a legszebbnek a fővárosban, így büszkén várhatunk mindenkit ide Újpestre, hisz van miben gyönyörködni! A díj is jelzi, a város közterületeinek gondozásával egy éve megbízott Városgondnokság Kft. elismerésre méltóan látja el munkáját.

Köszönet az Újpesti Városgondnokság munkatársainak, akik áldozatos munkájukkal, a csodaszép növények ültetésével, folyamatos gondozásával, a Szent István tér tisztán tartásával, meghódították a Virágos Magyarország szigorú zsűrijének szívét. Köszönet továbbá minden újpesti polgárnak, hogy vigyáz a Szent István tér tisztaságára, rendjére! Hajrá Újpest –üzente Wintermantel Zsolt polgármester az újpestieknek.

Újpest Önkormányzat kiemelten fontosnak tartja, hogy a városrész szép és virágos legyen, hogy az itt élők kellemes környezetben, barátságos közösségben éljék mindennapjaikat. Többek között ennek jegyében tavasszal tízezer tő muskátlit osztottak szét az újpestiek között, és kerületszerte találkozhatunk színpompás közterületi virágágyásokkal, balkonokkal, kertekkel.

Tóth TimiKiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye