Ajánlott videóHelyi érték (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9966895 alkalommal 6762457 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Jótékony fesztivál a víztoronynál

250 hátrányos helyzetű gyermeknek teszi széppé a szombatot az Önkormányzat.


Május 28-án, szombaton 10.30-tól várja látogatóit, az első Újpesti Családi Nap. Az izgalmas, érdekes, és szórakoztató programokból hátrányos helyzetű, rászoruló gyermekek is részesülnek – mondja Wintermantel Adrienn, Újpest polgármesterének felesége, aki egyben jótékonysági akció fővédnöke is.Függetlenített gyermekvédelmi felelősök kíséretében, és segítségével érkezik a rendezvényre 250 hátrányos helyzetű gyermek. Sokukat a családja is elkíséri. A nehéz sorsú gyerkőcök, az újpesti vállalkozók társadalmi felelősségtudatának köszönhetően ingyenesen jutnak majd fagylalthoz és egy Smile palacsinta nevű, különleges finomsághoz.

A rászoruló gyermekek életén igyekszik segíteni az a tombolajáték is, amelyet szintén az Önkormányzat  támogatásával rendeznek az eseményen. A fődíj egy laptop és egy hűtőszekrény lesz. A sorsjegyeket minimum 200 forintért lehet megvásárolni darabonként, de az ár természetesen lehet magasabb is, ha a vásárló többel kíván hozzájárulni a gyermekek megsegítéséhez.

A sorsolás délután negyed egykor lesz. A tombolából összegyűlt pénzt elhelyezik abba a dobozba, amely az önkormányzat sátra mellett egyébként egész nap (17.00 óráig) fogadja majd a pénzadományokat.

Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye