Szavazás
Újpesten ősszel sem áll meg az élet. Melyik közelgő programon szeretnél részt venni?
A Káposztásmegyeri Sport-és Egészségnap, Futó és Kerékpáros Fesztiválon szeptember 23-án
A Szüreti Mulatságon szeptember 23-án
Az Őszi Sportparti szeptember 30-án
Ha lehet, mindegyiken
Még nem döntöttem el

Ajánlott videóHelyi érték -Portré- (2017.09.15.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Helytörténeti Értesítő


Újpesti Helytörténeti Értesítő

Az összes Helytörténei Értesítő...

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9095540 alkalommal 6126429 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Rendkívül sikeres az Újpesti Párbeszéd


Az Újpesti Párbeszéd több ezer kitöltött kérdőíve érkezett vissza a városházára – tudta meg az Újpesti Napló. A határidő még nem zárult le: április közepéig lehet postán ingyenesen visszaküldeni a nyomtatványokat, vagy online elküldeni a www.ujpestiparbeszed.hu oldalra kattintva.Címkék:
Újpesti Párbeszéd
A nagyszámú kérdőív azt jeleneti, sikerült Wintermantel Zsolt polgármester szándéka, hogy reprezentatív kutatásban mérjék fel, mit tartanak fontosnak a kerületben élők Újpest jövőjével kapcsolatban.

A városházán hamarosan megalakul a kérdőíveket feldolgozó eseti bizottság, amely várhatóan nyár elejére fejezi be munkáját. Ezt követően ismertetik a nyilvánossággal a kutatás összesített eredményét, amelyet az Újpesti Napló, az ujpest. h, az UKTV részletesen be fog mutatni.

A polgármester már az év elején, a kutatás bejelentésekor közölte, az Újpesti Párbeszéd nem csupán idénre szól, a városvezetés minden évben meg fogja kérdezni az itt élőket, hogy hozzászólhassanak Újpest fejlődését jelentő kérdésekhez.
(un)
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó BabákKapcsolatok