Ajánlott videóNői szakasz (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9957108 alkalommal 6755016 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Hirdetmény az Újpest Városközpont városrész KÉSZ véleményeztetés zárásáról


Tájékoztatjuk, hogy Újpest Városközpont városrész Kerületi Építési Szabályzata a megváltozott építésügyi, terület- és településrendezési, valamint településképi törvényi és jogszabályi környezethez igazítva elkészült, annak véleményeztetését Újpest Önkormányzata lefolytatta.A terv véleményeztetés alapján véglegesített, módosított jóváhagyandó munkarészeit – a változások bemutatásával –, és a véleményeztetés dokumentumait, valamint azok tervdokumentáción történő átvezetését, illetve át nem vezetését indokolással a véleményeztetés zárására a Képviselő-testület 2018. március 29-i ülésén megtárgyalta, és véleményeztetést zárta, az előterjesztés szerinti vélemények, valamint azok átvezetése és át nem vezetése indoklásainak elfogadásával.

Tervezési terület: Újpest Városközpont Kerületi Építési Szabályzata

Budapest IV. kerület Újpest, Váci út – József Attila utca – Attila utca – Deák Ferenc utca – István út – Király utca – Kassai utca – Munkásotthon utca – Aradi utca – Berda József utca – Mártírok útja – vasútvonal (XIII. kerület határa) által határolt közel 70 ha nagyságú, vegyes városias, a kerület központi irányítási és ellátási, valamint a városkapu térségét magába foglaló terület.

Az új településrendezési terv véleményeztetésének zárása:

A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a település-rendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet 39. § (3) bekezdés szerint ezúton értesítem Önöket , hogy az Újpest Városközpont városrész Kerületi Építési Szabályzata teljes eljárásának véleményeztetés záró önkormányzati döntését és a véleményeztetés dokumentumait, valamint a terv véglegesített tervanyagát az Önkormányzat honlapján a https://www.ujpest.hu/galeria/File/foepiteszi_iroda/folyamatban_levo_telepulesrendezesi_eszkozok.pdf linken közzétettük 2018. április 10-étől, a véleményezés és annak zárásának dokumentumai az anyagból megismerhetők.

Az Újpest Városközpont KÉSZ véleményeztetése lezárult, köszönjük közreműködésüket, Az egyéb településrendezéssel kapcsolatos közösségi javaslataikat, észrevételeiket az alábbi címek bármelyikén megtehetik:
E-mail: foepitesz.iroda@ujpest.hu
postacím: 1041 Budapest István út 15. Főépítészi Iroda

Az Újpest Városközpont KÉSZ jóváhagyása előreláthatólag 2018. májusi Képviselő-testületi ülésen várható, hatálybalépése a jóváhagyást követő 30. napon lehetséges.


Újpest 2018. április

Wintermantel Zsolt
polgármester
Budapest Főváros IV. kerület Újpest ÖnkormányzataKiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye