Ajánlott videóÚjpesti sport -2- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9957109 alkalommal 6755017 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Pályázatok civileknek


Meghirdette civil- és sportszervezeteket, illetve gyerekek nyári táboroztatását segítő pályázatait Újpest Önkormányzata. A pályázatok legfőbb célja az újpesti közösségi élet támogatása.Az önkormányzat ezeket a támogatási lehetőségeket rendeletben szabályozza. Az éves költségvetésben a testület megállapít egy keretösszeget, majd az illetékes bizottság kiírja a pályázatokat. Ez azért már köztudatban van Újpesten, számítanak rá az érintett szervezetek, de minden évben akadnak új jelentkezők is. A pályázatok legfőbb célja, hogy az újpesti közösségeket segítsük, a közösségi életet, tevékenységet támogassuk – mondta lapunknak Dr. Molnár Szabolcs, alpolgármester.

A pályázatokra Magyarországon bejegyzett, újpesti székhelyű, telephelyű, vagy Újpesten működő civil szervezetek (egyesületek, alapítványok), intézmények jelentkezhetnek. Az elnyerhető pénzbeli támogatás vissza nem térítendő. A pályázatok elsőkörös beküldési határideje április 30.

A civilszervezetek közösség számára nyújtott szolgáltatásait, rendezvényeit támogatjuk, a drogprevenciós programoktól a kulturális, művészeti tevékenységekig, vagyis elég széles a spektrum. A sportszervezeteknél sem a versenysportot, hanem az amatőr- és szabadidősportot, és a diáksportot támogatjuk. Sporteszközökre, nevezési díjakra, versenyzésre is fordíthatják, ezzel is segítjük azt, hogy minél többen rendszeresen mozogjanak, sportoljanak az egészségük megőrzése érdekében. A táboroztatásra intézmények is jelentkezhetnek. Óvodák, iskolák, vagy akár osztályok is szoktak pályázni táborozásra, osztálykirándulásra, vagy akár gólyatáborra is – tette hozzá az alpolgármester.
Újpest Önkormányzata pályázatot hirdet az újpesti sportszervezetek tevékenységének, az újpesti civil szervezetek közösségi célú tevékenységének, illetve az újpesti gyermekek és fiatalok nyári táboroztatásának (üdültetésének) támogatására. A pályázati dokumentáció beszerezhető a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáján (István út 15.), illetve letölthető az ujpest.hu/hivatal_palyazatok oldalról.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye