Ajánlott videóÚjpesti sport -2- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9957109 alkalommal 6755017 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Folytatódik az Aradi utca felújítása


Március közepén elkezdődött az Aradi utca Berda József utca és Csányi László utca közötti szakaszának felújítása, mely április 9-én az Árpád út és a Csányi László utca közötti szakasszal folytatódik.A kivitelezés ideje alatt, az építési ütemek szerint az Aradi utca szakaszosan egyirányúsításra kerül.

Az érintett szakaszon közlekedő 121-es autóbusz útvonala és megállóhelye is módosul a kivitelezés időtartama alatt, az alábbiak szerint:

04.17-ig Aradi utca páratlan oldal

A 121-es autóbusz eredeti útvonalon közlekedik, viszont az Aradi utcán lévő Csányi László megállóhely áthelyezésre kerül a Csányi László utcába.

04.18 – 05.18 Aradi utca páros oldal
A 121-es autóbusz módosított útvonalon közlekedik. Az Aradi utcából a Lorántffy Zsuzsanna utcán keresztül éri el a végállomást.
A Csányi László megálló visszahelyezésre kerül, az eredeti helyén üzemel az Aradi utcában.

Új jelzőlámpás csomópont
A biztonságos közlekedés érdekében új jelzőlámpás csomópontot alakítanak ki a Váci út – József Attila utca találkozásánál. A munkálatok várhatóan május 10-ig tartanak majd. A forgalmi rend az építési ütemek szerint változik.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye