Ajánlott videóKörkép extra (2018.04.13)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9957107 alkalommal 6755015 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Vigyázat, trükkös csalók!


Bűnmegelőzési tanácsok az idősek sérelmére elkövetett trükkös bűncselekmények megelőzésére.  • Ha ismeretlen személy – unokájának, rokonának kiadva magát – telefonon felhívja, hogy balesetet szenvedett vagy egyéb tragédia történt vele, és készpénzre lenne szüksége, és barátját vagy munkatársát elküldené a pénzért, mindenképpen győződjön meg az információ valódiságáról, és hívja fel telefonon hozzátartozót!
  • Ha otthonában nagyobb pénzösszeget tart, azt mindig tegye biztonságos, mások által nem ismert helyre! Tanácsos lemez- vagy pénzkazettát vásárolni. A pontos hely ismerete csak Önre tartozik, azt senkinek ne mondja el és ne mutassa meg!
  • Ismeretlen eredetű eszközökkel házalókat, vagy egyéb trükkös indokokkal becsengető személyeket NE engedjen be otthonába!
  • Amennyiben valamelyik szolgáltatótól (víz, gázművek, kábel TV, elektromos szolgáltató stb.) keresik, kérje el a hivatalos minőségét igazoló igazolványát! Ha kétsége van, kérjen visszajelzést az adott szolgáltatótól arra vonatkozólag, hogy valóban küldtek-e munkatársat, szakembert Önhöz!
  • Ha ismeretlen személy rendőrnek, illetve hivatalos személynek adja ki magát, minden esetben kérje el az arcképest igazolványát, jelvényének számát figyelje meg! Az igazolvány felmutatása kötelező!
  • A pénzváltásra vagy túlfizetésre hivatkozókat minden esetben utasítsa vissza! Nagy valószínűséggel hamis pénzzel fizetnének, vagy kizárólag a lakásba kívánnak bejutni, és értékeiket akarják felkutatni, illetve eltulajdonítani. Amennyiben bűncselekmény áldozatává vált, hívja a 107 vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikét, vagy jelentkezzen az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye