Ajánlott videóKörkép -1- (2018.02.09.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9684329 alkalommal 6558430 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Elkezdődött a Rozs utca felújítása is


Újpest Önkormányzata az utóbbi években nagy hangsúlyt fektet a rossz, balesetveszélyes járdák felmérésére és felújítására. A nagyszabású járdafelújítások most a Rozs utcában folytatódnak.- Már javában zajlanak a munkálatok a Rozs utca mindkét oldali járdáján - mondja Hladony Sándor, a terület önkormányzati képviselője.
– A szakemberek szombatonként is dolgoznak, hogy még az ünnepek előtt új térkő kerüljön az utcába. Már feltörték a régi aszfaltot, jelenleg pedig a kiegyenlítés zajlik.

A munkálatok várhatóan december közepéig tartanak.

Még a tél beállta előtt fontos hangsúlyozni, hogy a lakóházak, magántulajdonok előtti terület megtisztítása minden esetben az ott élők, tulajdonosok, lakóközösségek feladata. Ezt pedig a balesetek elkerülése érdekében soha ne feledjük, ne hagyjuk figyelmen kívül!
 Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye