Ajánlott videó...Ahogy történt (2018.02.16.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9708914 alkalommal 6574956 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

A szeretet ünnepén


Karácsony közeledtével különösen fontos, hogy odafigyeljünk egymásra és felelősséget vállaljunk nehéz sorsú társainkért. A Cseritivel karöltve szép és boldog emlékké varázsolhatjuk az ünnepet azoknak a gyerekeknek is, akik családi, társadalmi körülményeik, helyzetük miatt másként kénytelenek megélni a jeles napokat.Az Újpesti Karácsonyi Vásáron minden évben jelen van a Cseriti is, most sem lesz ez másként december első hétvégéjétől. Az Adományozó Házban mindenki számára lehetőség nyílik arra, hogy támogassa a jótékonysági csoport karitatív tevékenységét. A színes programok mellett azért is érdemes kilátogatni a vásárba, mert többek közt Zolával vagy az UTE Jégkorong Szakosztályának sportolóival is találkozhatunk, akik önkéntesként segítik a Cseriti munkáját.

Adományért ajándék
Idén a teán és süteményen kívül az adományozók ismert emberek kedvenc karácsonyi receptjeit is hazavihetik, és akár el is készíthetik a család ünnepi asztalára. Az Adományozó Ház mellett egy adventi kalendárium várja az adakozni vágyókat, melynek minden ablaka értékes ajándékot rejt. A kalendáriumot újpesti cégek, valamint híres emberek felajánlásaival töltötte meg a Cseriti.
Használt, de jó minőségű játékokat is vár a jótékonysági csoport, ezeket a Meseváros gyűjtőpontján vagy az Adományozó Házban lehet leadni.
Az egész éven át tartó lelkes kupakgyűjtés az ünnepek alatt is folytatódik, az Adományozó Házban az összegyűlt műanyag kupakokat is köszönettel átveszik.
Újpest Önkormányzata arra kéri az újpestieket, hogy lehetőségeikhez mérten támogassák a Cseriti célkitűzéseit, és tegyük együtt szebbé a nehéz körülmények között élő gyermekek karácsonyát.

Az Újpesti Cseriti számlaszáma: 12010422–00208592–04500005 Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye