Ajánlott videóHelyi érték -Helytörténetek- (2018.02.16.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9708914 alkalommal 6574956 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Készülj velünk a karácsonyra!


December 2-án nyitja meg kapuit a Meseváros. Minden hétvégén színpadi programok, családi és gyermekprogramok, sztárvendégek gondoskodnak a megfelelő hangulatról. A gyerekek idén is kézműves-foglalkozásokon, vasárnaponként pedig eszközös játéktáron vehetnek részt.Címkék:
Karácsonyi Vásár
Decemberben három héten keresztül, minden szombaton és vasárnap diavetítéseken vehetnek részt a gyerekek, illetve sok közismert, remek mesét hallgathatnak meg. Többek között megnézhetik a Tapsi és a villanyrendőr, Egér és az oroszlán, Jancsi a csacsi, Sicc cirkuszban és Makk Marci kirándul című meséket is.

HO-HO-HO
A gyerekek idén is írhatnak levelet a Télapónak kívánságaikról, és bedobhatják azt a Szent István Tér templomkertjében elhelyezett postaládába. December 6-án pedig újra eljön a Mikulás, hogy szelfizzen a gyerekekkel. Az utóbbi években is nagy népszerűségnek örvendett a nagyszakállú, idén reméli, hogy még több jó gyerekkel találkozhat.

Az Újpesti Cseriti idén is várja a használt, de jó minőségű játékokat, hogy szebb lehessen a rászoruló gyermekek karácsonya is. Újpest Önkormányzatának jótékonysági szervezete továbbra is köszönettel fogad banki átutalással történő (számlaszám: 12010422–00208592–04500005) pénzadományokat, amellyel a jótékonysági szervezet a rászoruló gyermekek felkarolását szolgáló szabadidős és kulturális programokat segítheti!

M.G.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye