Ajánlott videóZenéről zenére Újpesten (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9961377 alkalommal 6758435 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Vizuál Műhely

Találkozzunk minden nap!


Egyedi meghívók, logók, de még pálinkásüvegek is. Több mint egy éve várja az egyéni, illetve céges igényeket az újpesti Vizuál Műhely. A vállalkozásról a cég ügyvezetőjével, Horváth Krisztiánnal beszélgettünk. Mit lehet tudni a vállalkozásról? Mióta létezik és mi a fő profilja?
Tavaly tavasszal indult a vállalkozásunk azzal a céllal, hogy grafikai, nyomdai és webes szolgáltatásokat kínáljunk elsősorban cégeknek, vállalkozásoknak. Emellett természetesen a lakosság számára is érdekesek lehetnek szolgáltatásaink. Foglalkozunk esküvői meghívó, de még pálinkásüveg-címke tervezésével és kivitelezésével is.

Mi a célközönség?
Fő fókuszunk az induló vállalkozások kiszolgálása A-tól Z-ig, vagyis arculattervezés, logórajzolás, névjegykártya- és weboldalkészítés, közösségi kampányok és hirdetések menedzselése. Csomagajánlatunk az éppen piacra lépő vállalkozásokra van optimalizálva, de a megújulást, növekedést választó cégeknek is tudunk segítséget nyújtani.
Ha valakinek csak körvonalazódik, mit szeretne, de nincs határozott elképzelése például a grafika, a logó vagy a honlap kapcsán, akkor addig egyeztetünk, amíg a megfelelő megoldást megtaláljuk. Munkafolyamataink ütemezéséről pedig előre tájékoztatást nyújtunk.
Tudjuk, hogy az egyedi nem feltétlenül drága, hisszük, hogy érdemes megújulni, és vállaljuk, hogy velünk ez sikerülni fog! Ez a hitvallásunk.

Hogyan kötődnek Újpesthez és miért csatlakoztak az ÚjpestKártya programhoz?
Újpestiek vagyunk, szeretünk itt élni, kártyabirtokosként jó tapasztalataink vannak az ÚjpestKártya programról. Elfogadóhelyként bízunk benne, hogy ügyfeleinkkel kölcsönösen tudjuk támogatni egymást.

Milyen kedvezményekkel várják a kártyatulajdonosokat?
Szolgáltatásaink, termékeink árából húsz százalék kedvezményt biztosítunk a helyi cégeknek, magánszemélyeknek. További előnyünk, hogy ha az ügyfélnek úgy kényelmesebb, „házhoz megyünk”.
DVKiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye