Ajánlott videóKörkép -4- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9961380 alkalommal 6758438 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Hétvégi Matiné(k) Újpesten


A Kispárna Mese Zenekar előadásával kezdődött a Hétvégi Matiné rendezvénysorozat az Újpesti Kulturális Központ szervezésében. A Kispárna Mesét október 7-én nézhették meg a gyerekek a Polgár Centrumban. A közkedvelt gyerekszínházi bemutatók sorozata egész ősszel folytatódik. A Hétvégi Matiné következő bemutatója október 14-én, szombaton délután 15 órától lesz az Inversedance Fodor Zoltán Társulat előadásában. A Vackor kalandjai című gyermek táncjáték Kormos István egyik legkedveltebb meséjét dolgozza fel. Vackor alakja elevenedik meg a színpadon, hogy kedves és humoros utazásra invitáljon gyerekeket és felnőtteket egyaránt. A mese közben a zenetörténet legismertebb klasszikusai is felcsendülnek, hogy dallamaikkal játékosan ismerkedhessenek meg a legkisebbek is.
November 11-én, szombaton 15 órától egy klasszikus mese kerül színpadra. A Turay Ida Színház mutatja be a gyerekeknek a Pinokkió című mesejátékot.
Az őszi Hétvégi Matiné programsorozatot november 18-án, szombaton 15 órától a Meseerdő Bábszínház előadása zárja. A Brumi Maci Születésnapja című zenés bábjátéknak a Polgár Centrum ad otthont.
(te)Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye