Ajánlott videóÚjpesti sport -2- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9961379 alkalommal 6758437 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Kutatási központ Újpest szívében


Az egészségvédelem, az élelmiszer-biztonság és a környezetvédelem terén élenjáró akkreditált laboratórium, a Wessling Hungary Kft. szeptember 29-én adta át Tudásközpontját.Az új létesítményben az egyetemekkel és hatóságokkal együttműködésben folytat majd fontos kutatásokat a Wessling Hungary Kft. a gyógyszerellenőrzés, az élelmiszer-biztonság és a környezetvédelem területén. A beruházás jelentős mérföldkőnek számít a német-magyar gazdasági és tudományos kapcsolatos erősödésében is – hangzott el a Tudásközpont átadásán.

A jövő újításai olyanoktól erednek, akik össze tudják kapcsolni a humanizmust a technológiával, és otthon érzik magukat a művészetek és a tudomány kereszteződésében – méltatta a Wessling Hungary Kft. eredményeit az avatási ünnepségen Lepsényi István, a Nemzetgazdasági Minisztérium gazdaságfejlesztésért és szabályozásért felelős államtitkára. Wintermantel Zsolt, Újpest polgármestere a vállalat és a város együttműködését emelte ki:

„Aki egyszer Újpestre jön, olyan környezetet, olyan miliőt talál, amelyről nem szívesen mond le. És ha mi, újpesti polgárok és újpesti városvezetők munkánkkal, döntéseinkkel, hozzáállásunkkal tudunk olyan várost építeni, működtetni és fejleszteni, ahol egy cég is képes és akar lokálpatriótaként döntéseket hozni saját gazdasági megfontolásai során, arra mi büszkék vagyunk.”

Dr. Zanathy László, a Wessling Hungary Kft. ügyvezető igazgatója azt hangsúlyozta, hogy széleskörű tudományos és kutatás-fejlesztési tevékenységükkel fontos szerepet kívánnak vállalni a fenntartható fejlődésben és a társadalmi felelősségvállalásban. A Tudásközpont ünnepélyes átadásán megjelent a Wessling nemzetközi laboratóriumhálózat alapítója, dr. Erwin Wessling is, aki így fogalmazott: „olyan csúcstechnológiájú épületet látok, amely minden tekintetben megfelel a jövő és az ügyfelek igényeinek.”

CsJKiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye