Ajánlott videó...Ahogy történt (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9966966 alkalommal 6762502 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Újpesti stílus újpesti fénytörésben

UPSTYLE


Egy vagány és fiatalos újpesti márka hivatalos fotósa ki más is lehetne, mint egy vagány újpesti fiatal? Az Újpesti Naplóban már bemutattuk az UPSTYLE két arcát, Olajos Martinát és Kovács Bálintot, most az a Szilvásy Tibor következik, aki lencsevégre kapta őket.– Azonnal igent mondtál, amikor felkértek, hogy legyél te az UPSTYLE fotósa?
– Igen, mert igazi újpestiként nagy megtiszteltetésnek vettem. Újpesten születtem, lassan 28 éve itt élek, és nem is tervezem azt, hogy elköltözöm innen. Nagyon szeretek itt élni, szinte minden ideköt. Idejártam bölcsődébe, óvodába és iskolába is, és ezt mind a Pozsonyi utcaiba, ami már a Halassy iskola.

– Honnan szereted a legjobban Újpestet fotózni?
– Nehéz lenne kedvenc helyszínt választanom a sok közül, de azokat a helyeket szeretem a legjobban, ahol fel tudok menni a tetőre, és onnan egy hihetetlen panoráma fogad. A magasból a napkelte, napnyugta is nagyon szép tud lenni, vagy akár egy vihar jötte és mente, mert sötét felhőket és villámokat hozhat magával, de mikor távozik, még egy szivárvány is szembejöhet velem.

– Hogyan választottátok ki az UPSTYLE-fotózás helyszíneit?
– A cél az volt, hogy Újpest nevezetesebb és emblematikusabb helyeit keressük fel, így egyértelmű volt, hogy ellátogatunk a Megyeri hídhoz, a Duna-partra, a Tarzan™ Parkba vagy az épülő Piac és Vásárcsarnokhoz.

– Mit gondolsz az UPSTYLE-ról, mint kezdeményezésről?
– Szerintem nagyon jó ötlet volt, és formabontó. Nem is tudok másik olyan kerületet, ahol ilyen formában is megjelenne a kerület iránti szeretet.

– Van kedvenc UPSTYLE-holmid?
– Huh, nehéz erre válaszolni, mert mindegyikben van valami, ami megfog, de talán az atléták azok, amelyek vezetnek nálam.

– Fotóztál a Városnapokon is az UPSTYLE és a #nagyonújpest-kampányhoz kapcsolódva, ahol rengeteg újpesti ember állt a fényképezőgéped elé. Könnyű volt rávenni az embereket a szereplésre?
– Először kicsit megijedtem, hogy vadidegenekhez kell odamenni, de volt segítségem, és végül meglepően könnyen ment. Nem számítottam rá, hogy ennyire szívesen vesznek részt ebben az újpestiek, még arra is volt példa, hogy sorban álltak, hogy róluk is csináljunk képeket.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye