Ajánlott videóKörkép -4- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9966919 alkalommal 6762469 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Újpesten rendezik az idei év legkülönlegesebb versenytánceseményét


Kétnapos nemzetközi táncversenyt rendez a káposztásmegyeri Jégpalotában a Danza Táncstúdió Újpest Önkormányzatának támogatásával, világbajnok versenytáncosok közreműködésével.Időpont: 2017. október 14-15.
Helyszín: Jégpalota Újpest (1046 Budapest, Homoktövis u. 1.)

A Danza Kupa - az idén ötödször legsportosabb város, Újpest támogatásával - a legrangosabb, nemzetközileg is jegyzett táncsport-események közé szeretne kerülni. A Danza Táncstúdió a versennyel hagyományt kíván teremteni, a magyar táncsportot minél szorosabban bekapcsolni a nemzetközi táncsport életébe.

Az október 14-15.-én zajló, kétnapos táncverseny sok különlegességet tartogat a nézők számára. A rendezvény színvonalát Riccardo Cocchi és Yulia Zagoruychenko, a Latin táncok professzionista világbajnokainak neve fémjelzi.

A versenyre a világ minden tájáról érkeznek résztvevők, akik többféle táncstílusban, a kezdőtől a profi szintig mérik össze tudásukat. A nemzetközi amatőr versenyeken Latin- és Standard táncok, társastánc, karibi táncok és Argentin Tangó szerepel a programban, ahol a gyerek, junior, ifjúsági, felnőtt és szenior korosztály versenyzőit is láthatja a káposztásmegyeri Jégpalotába kilátogató közönség.

Lesz nemzetközi Profi-Amatőr (Pro-Am) táncverseny, ahol a tanárok tanítványaikkal párban lépnek parkettre. A versenyzők között olyan ismert hazai sztárokat is találunk, mint Ungár Anikó és Tóth Gabi. A klubközi versenyeken Latin és Standard táncokban mérik össze tudásukat a versenytáncos párosok.

Vasárnap este show-műsor várja a közönséget, melyben fellépnek a szombat esti láz táncosai, köztük Faluvégi András és táncpartnere, valamint a Fever Dance Group (Angyal András, Cseh-Szakál Tibor, Lehoczky György, Molnár Andrea, Markovics Emese, Czina Boglárka).

A verseny szervezője a Danza Táncsport EgyesületKiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye