Ajánlott videóKörkép -2- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9953048 alkalommal 6752024 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Ha nyár, akkor UTE Ugró Gála!


A Magyar Atlétikai Szövetség a felnőttek számára létrehozott Szuper Liga versenyek egyik állomását az UTE Atlétikai stadionjában rendezi meg.Magyarország legjobb távolugró és magasugró atlétái közül többen jelezték indulási szándékukat. Mivel a nyár végi londoni világbajnokságra ez az utolsó lehetőség teljesíteni a kiküldetési szintet így garantált, hogy az élversenyzők a legjobb formájukban érkeznek.

Annak érdekében, hogy a versenyt egész egyesületünk kicsit magáénak is érezze és emlékezetes legyen mindenkinek, több szakosztályunk fog bemutatót tartani.

A versenyszámok között az UTE több szakosztálya bemutatót fog tartani, de a szervezők szeretettel várják a gyerekeket, hogy kipróbálják azt, amit a nagyok, és teljesítsék a kihívásokat. Azok a gyerekek, akik teljesítik mindegyik állomást, értékes ajándékcsomagot kapnak.

Az UTE ezzel az első versennyel szeretne elindítani egy folyamatot, ami a klub reményei szerint később hagyománnyá fog válni: Ha nyár, akkor UTE Ugró Gála!


A verseny időrendje
ezen a linken érhető el. A verseny Facebook-eseménye: itt érhető el.  
Instagram: ute.atletika
Twitter: uteatletikaKiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye