Ajánlott videóHelyi érték -Természetbarát- (2018.01.12.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9568005 alkalommal 6474862 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Mostantól mesterszakács vezeti a Központ Bisztró konyháját


Az izgalmas fogásairól ismert és kedvelt étterem konyhai stábjában személyi változás nem történt, ellenben a Központ Bisztró és a Calavera fiatal konyhafőnöke, Petrovszki Norbert az idei év folyamán sikeres vizsgát tett, mesterszakáccsá avanzsált.A hosszú felkészülési időszakot, az elméleti és gyakorlati oktatást főként azért választotta, hogy a két étterem konyhájában idővel megkezdhesse a következő generáció felkészítését, olyan tanulni vágyó fiatalokat vegyen maga mellé, akik érzik a szakmában rejlő szépségeket, de szükségük van megfelelő tanárra, támogatásra ahhoz, hogy valóban jó szakemberekké váljanak.

Norbert fontosnak tartja, hogy a jelenlegi trendek, a kedvelt alapanyagok ismerete mellett a tanulók, a jövő szakácsai tisztában legyenek a magyar konyha sajátosságaival, ismerjék az alapokat, merjenek rá építeni, tudjanak belőle táplálkozni.

Norbert is ebben a szellemben vezeti a Központ Bisztró konyháját, ételeiben ötvözi a modern gasztronómia előnyeit a klasszikus fogások erényeivel. Nyári menüsorában számtalan izgalmas étellel találkozni, a könnyed, kánikulai délutánokra tökéletes lazac steak mellé zöldborsó textúrákat álmodott, hideg marha consommé-t készített, amit a vendégek által megszeretett udon tészta és marha carpaccio gazdagít. A nyári választékban a gyümölcsök is nagy szerephez jutnak, egész nyáron idénygyümölcsből készül a tartalmas, hűs gyümölcsleves, a desszertek között pedig megtalálható a könnyed, roppanós tésztarétegek között pihenő gyümölcskrém, azaz az epres millefeuille, aminek ízét érlelt sajttal mélyíti el.

Központ Bisztró
1042 Budapest, Szent István tér 1.
http://www.facebook.com/KozpontBisztro?fref=ts
+36 20 374 97 85
info@kozpontbisztro.huKiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok