Ajánlott videóÚjpesti sport -1- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9953082 alkalommal 6752050 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Erdélyi gyerekek Újpesten


Csíkszentgyörgyi gyerekeket és tanárokat lát vendégül az Újpesti Önkormányzat. Júliusban pedig újpesti gyerekek utaznak majd a székely testvértelepülésre.Az erdélyi csoport szerdán érkezett Székelyföldről, csütörtökön a Velencei-tónál strandolt, pénteken pedig Újpestre látogatott. A Városházán az önkormányzat képviseletében Dr. Zsigmond Barna Pál alpolgármester köszöntötte a vendégeket.

Az alpolgármester felidézte, hogy a két polgármester, Wintermantel Zsolt és György József egy éve írta alá a testvértelepülési együttműködésről szóló szerződést. Dr. Zsigmond Barna Pál örömét fejezte ki, hogy a megállapodás tartalommal telik meg, és ennek köszönhető a csíkszentgyörgyi gyerekek látogatása, amelyet júliusban viszonoznak az újpesti iskolások.

Újpest történetével is megismerkedtek a vendégek Szöllősy Marianne, a Neogrády László Helytörténeti Gyűjtemény vezetőjének előadásában. A helytörténész bemutatta a gyerekeknek az Újpesti Városháza épületét is.

A csoport megtekintette a Szent István teret és az Egek Királynéja Főplébániatemplomot, majd filmvetítésen vett részt az Ady Endre Művelődési Házban. A pénteki program a Szusza Ferenc Stadionban zárul.

A vendégek hétvégén Székesfehérvárra és Pákozdra látogatnak. Hétfőn Budapest nevezetességeivel ismerkednek. Megnézik a Parlamentet, a Hősök terét, a Budai Várat, és hajókiránduláson is részt vesznek a Dunán.A program a Magyar Kormány és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásával valósult meg.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye