Ajánlott videóZenéről zenére Újpesten (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9953067 alkalommal 6752036 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Több mint öt éve már, hogy Újpest Önkormányzata egy ajándékcsomaggal köszönti azokat a gyerekeket, akiket városunkban rakott le a gólya. A csomag tartalma a Képmás című családi magazin előfizetésével bővült.A Babaköszöntő csomag igényléséhez csupán annyi szükséges, hogy a két szülő közül egyiknek minimum három hónapja legyen Újpesten bejelentett lakhelye, és életvitelszerűen is itt éljen.

Újszülöttenként mindig csak egy szülő jogosult a babacsomagra. Ha mindketten megfelelnek a feltételnek, de külön élnek, az kaphatja meg a köszöntőcsomagot, akinél a gyermek van.

A támogatást a gyermek születését követő 120 napon belül lehet igényelni a védőnőknél, akiknél az igényléshez szükséges nyomtatvány is megtalálható.

A csomag a Képmás magazin féléves előfizetésével is bővült, így a népszerű családi magazint automatikusan mindenki kapja, aki jogosult a csomagra.

D .V.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye