Szavazás
Újpesten ősszel sem áll meg az élet. Melyik közelgő programon szeretnél részt venni?
A Káposztásmegyeri Sport-és Egészségnap, Futó és Kerékpáros Fesztiválon szeptember 23-án
A Szüreti Mulatságon szeptember 23-án
Az Őszi Sportparti szeptember 30-án
Ha lehet, mindegyiken
Még nem döntöttem el

Ajánlott videóRendőrségi percek (2017.09.15.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Helytörténeti Értesítő


Újpesti Helytörténeti Értesítő

Az összes Helytörténei Értesítő...

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9098073 alkalommal 6128495 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Köszönet a pedagógusoknak


Pedagógusnap alkalmából Bárczy István-díjat kaptak azok a tanárok, akik hosszú éveken át kiemelkedő teljesítményükkel hozzájárultak a jövő generációjának neveléséhez és oktatásához.Címkék:
oktatás
A díjakat 2017. június 7-én, ünnepélyes keretek között adták át a Főpolgármesteri Hivatal dísztermében.

Az eseményt Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes nyitotta meg. Köszöntőbeszédében a főpolgármester-helyettes így fogalmazott: „Napjainkban a társadalmi változások és a technológiai fejlődés újabb és újabb kihívások elé állítják az oktatási intézményeket, az oktatási folyamatot és a nevelést. A hangsúly a tanításról egyre inkább áthelyeződik a tanulásra, a tudásátadás helyett a tudás létrehozására, ezen innovációs folyamatban pedig továbbra is a pedagógus a kulcsszereplő.”

Újpesten ismét van kire büszkének lennünk. Bárczy István-díjjal ismerték el Pintér Évát, a Játék Mozgás Kommunikáció (JMK) Óvoda óvodavezetőjét is. Az ünnepség után Újpest Önkormányzata nevében dr. Molnár Szabolcs alpolgármester köszöntötte az újpesti díjazottat.


Bárczy István-díj
A Bárczy István-díjat 2009-ben alapította a Fővárosi Közgyűlés, és először 2011-ben tüntettek ki vele fővárosi pedagógusokat. A kitüntetés a fővárosban működő közoktatási és gyermekvédelmi intézmények azon munkatársai részére adományozható, akik hosszú éveken át kiemelkedő teljesítményükkel hozzájárultak a jövő generációjának neveléséhez, oktatásához, képzéséhez, és ezáltal a főváros fejlődéséhez.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó BabákKapcsolatok