Ajánlott videóHelyi érték -Természetbarát- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9953067 alkalommal 6752036 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Köszönet a pedagógusoknak


Pedagógusnap alkalmából Bárczy István-díjat kaptak azok a tanárok, akik hosszú éveken át kiemelkedő teljesítményükkel hozzájárultak a jövő generációjának neveléséhez és oktatásához.Címkék:
oktatás
A díjakat 2017. június 7-én, ünnepélyes keretek között adták át a Főpolgármesteri Hivatal dísztermében.

Az eseményt Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes nyitotta meg. Köszöntőbeszédében a főpolgármester-helyettes így fogalmazott: „Napjainkban a társadalmi változások és a technológiai fejlődés újabb és újabb kihívások elé állítják az oktatási intézményeket, az oktatási folyamatot és a nevelést. A hangsúly a tanításról egyre inkább áthelyeződik a tanulásra, a tudásátadás helyett a tudás létrehozására, ezen innovációs folyamatban pedig továbbra is a pedagógus a kulcsszereplő.”

Újpesten ismét van kire büszkének lennünk. Bárczy István-díjjal ismerték el Pintér Évát, a Játék Mozgás Kommunikáció (JMK) Óvoda óvodavezetőjét is. Az ünnepség után Újpest Önkormányzata nevében dr. Molnár Szabolcs alpolgármester köszöntötte az újpesti díjazottat.


Bárczy István-díj
A Bárczy István-díjat 2009-ben alapította a Fővárosi Közgyűlés, és először 2011-ben tüntettek ki vele fővárosi pedagógusokat. A kitüntetés a fővárosban működő közoktatási és gyermekvédelmi intézmények azon munkatársai részére adományozható, akik hosszú éveken át kiemelkedő teljesítményükkel hozzájárultak a jövő generációjának neveléséhez, oktatásához, képzéséhez, és ezáltal a főváros fejlődéséhez.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye