Ajánlott videóKörkép extra (2018.04.13)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9951414 alkalommal 6750648 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Sportfesztivál a megújult Semsey parkban


Május 5-én ünnepélyesen is átadják a teljesen megújult Semsey parkot, 13 órától egészen estig folyamatos programokkal vár mindenkit Újpest Önkormányzata.Címkék:
Sportos Újpest
Wintermantel Zsolt
 A Semsey Aladár park városunk egyik legnagyobb lakótelepi parkja, amely az elmúlt évtizedek során sokat veszített korábbi fényéből. A teljes megújulás kertében új sportpálya, kosárlabdapalánkok, pingpongasztalok, új, kibővített, modern játszótér, új parki sétányok épültek. Szabadtéri fitneszpark, pihenőligetek, kutyafuttató és rekortán futópálya is helyet kapott a panelházak közti területen.

Wintermantel Zsolt közösségi oldalán így fogalmaz: „A Semsey park minden újpesti szívéhez közel áll. Tornaórák, tavaszi délutánok, baráti focimeccsek és rendezvények helyszíne. Igazi esszenciája az Újpestre jellemző közösségi hangulatnak.”

A május 5-i átadón és sportprogramokon a helyszínhez méltón avathatjuk fel régi-új parkunkat.

A 13 órakor kezdődő programokat a park mellett lévő Újpesti Károlyi István Általános Iskola és Gimnázium szervezi – mondja dr. Molnár Szabolcs alpolgármester. – Kedves nyitó műsorral készülnek, majd megmozdul az egész Károlyi. Kint lesz a TarzanTM Park, 15 órától futóversenyt szervezünk a nyugdíjas korosztálynak, majd az ovisoknak, és végül a felnőtteknek is. A sportpályán 17 óráig a Megyeri Tigrisek kosárlabdacsapat tart bemutatót, egészen estig bárki csatlakozhat hozzájuk, és elsajátíthatja a profi zsákolási technikát. A pingpongasztaloknál 20 óráig Gergely Gábor világbajnok asztaliteniszező vár mindenkit. A Nyújtózónában Koszonits Krisztián személyi edző segítségével tanulhatunk bemelegítési, nyújtási gyakorlatokat. A legkisebbek sem maradnak ki a programból, hiszen kézműves-foglalkozás várja őket. A Zörgő játszótéren 17 órától, majd a Babszem Jankó játszótéren 17 óra 45 perctől pedig mesét olvasok fel a kicsiknek – hangsúlyozza az alpolgármester. – Ha valaki kedvencével érkezik, akkor 17 és 19 óra között a Kutya Guru munkatársaitól kérhet tanácsokat a Brútus kutyafuttatóban.


Speciális libikóka

Tavaly áprilisban egy különleges, új játékkal is bővült a Zörgő játszótér. A magyar anyukák ötlete alapján fejlesztett speciális libikókán együtt játszhatnak a fogyatékkal élő és az egészséges gyerekek. A Pillangó fantázianevet viselő játék egy speciális, négylábú libikóka, amin két fogyatékkal élő gyermek hason fekve, két egészséges gyermek pedig ülve játszhat együtt. Az integrált játszótér fontos szerepet játszik abban is, hogy a gyerekek megtanuljanak együttműködni és együtt játszani. A játék a GE Fényforrás üzletág támogatásával került a játszótérre.


Várják a futós szelfiket

Már a hivatalos átadó előtt, április 21-én lekerültek a futókört elzáró kordonok, így a futás szerelmesei már birtokba is vehették az új pályát. Wintermantel Zsolt Facebook-oldalára vár futós szelfiket: Eltelt a Semsey parki futókör első hétvégéje. Úgy tűnik, hogy nagyon kedvelitek. Ez az igazi visszaigazolás a fejlesztéseinkhez! Kérem, hogy a továbbiakban is küldjétek a szelfiket, fotókat. Köszönöm!


Mozogj a Hervisszel!

Az egészség és a sport jegyében egész délután kiegészítő programokkal is várnak mindenkit a szervezők. Lesz lábanalízis, a Hervis trambulinnal érkezik, és tanácsokat is kaphatunk a futócipő és a sportszerek helyes kiválasztásához. Részt vehetünk szűrővizsgálatokon, és a délután folyamán Curtisszel is találkozhatunk.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye