Szavazás
Újpesten ősszel sem áll meg az élet. Melyik közelgő programon szeretnél részt venni?
A Káposztásmegyeri Sport-és Egészségnap, Futó és Kerékpáros Fesztiválon szeptember 23-án
A Szüreti Mulatságon szeptember 23-án
Az Őszi Sportparti szeptember 30-án
Ha lehet, mindegyiken
Még nem döntöttem el

Ajánlott videóHelyi érték -Portré- (2017.09.15.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Helytörténeti Értesítő


Újpesti Helytörténeti Értesítő

Az összes Helytörténei Értesítő...

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9095526 alkalommal 6126416 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Borban az igazság

Találkozzunk minden nap!


Sorozatunkban olyan vállalkozásokat mutatunk be, amelyek csatlakoztak az ÚjpestKártya-programhoz. Folyamatos kedvezményekkel várják a kártyatulajdonosokat, tovább öregbítve az újpesti közösségépítés jó hírét.Címkék:
Újpest kártya
Minőségi fehér és vörös borok közvetlenül a termelőktől. Ez minden borimádó álma. Ha még kedvező áron is van, sőt a közelben, az pedig már maga a mennyország. A Szent István tér 17. szám alatt bizony minden feltétel teljesül. Ráadásul ÚjpestKártyával 5% kedvezmény is jár. A vállalkozásról Vincze Tibor tulajdonossal beszélgettünk.

Mit lehet tudni a vállalkozásról? Mióta létezik és mi a fő profilja?
A vállalkozás már 2010 óta létezik, azóta folyamatosan bővítjük és alakítjuk a kínálatot. A minőségi, termelőktől beszerzett borok mellett szivarok és dohányáruk forgalmazásával foglalkozunk.

Honnan jött az ötlet, hogy Újpest-Központban kellene egy ilyen üzlet?
Magam is nagyon szeretem a borokat. Ez a hivatásom. Éveken keresztül a Gundel étterem borszakértője voltam, elvégeztem a francia sommelier iskola tanfolyamát, és számos borversenyen vettem részt. Úgy gondoltam, jó lenne ízlésemet és szakmai tudásomat az újpesti borkedvelőknek felajánlani.

Milyen borokat kínálnak?
Magyarország kiemelt borvidékeiről, közvetlenül a termelőktől kínálunk borokat, nagyobb és normál kiszerelésben is. Szekszárdi, villányi, tokaji, badacsonyi, alföldi és apátsági borok töltik be az üzletet.

Miért csatlakoztak az ÚjpestKártya-programhoz?
Sokan ismerik az üzletet, de egy vállalkozást sosem ismerhetnek elegen. A vásárlókörünk bővítése és az újpestiekkel való kölcsönös együttműködés volt a fő cél.

Vállalkozóként mit gondol erről a programról?
Nagyszerű. Nagyon sajnálom, hogy nem én találtam ki.
DV.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó BabákKapcsolatok