Ajánlott videóZenéről zenére Újpesten (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9966832 alkalommal 6762413 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Átadták a Pécsi-díjakat


Az iskola névadója, Pécsi Sebestyén orgonaművész emlékére minden évben a tanári kar szavazatai alapján ítélik oda az elismerést.Címkék:
oktatás
Ebben az évben Albiné Medgyasszay Dorottya tanító, valamint Gubicz Réka 8.é., Miksán Hanna 8.é. és Magyari Odett 8.z. osztályos tanulók érdemelték ki a Pécsi-díjat.

Az ünnepélyes díjátadás után Kodály Zoltán halálának ötvenedik évfordulója alkalmából összeállított műsort tekinthette meg a közönség. A 4.z. osztály Balog-Gál Tünde vezetésével a szerző életének főbb momentumaira épülő sszeállítást adott elő, melyben hangszeres és énekes darabok szólaltak meg a Pécsi Sebestyén Ének-Zenei Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tanulóinak előadásában.

Korabeli dokumentumfilmekből, riportokból is bemutattak részleteket az ünnepélyes gálaműsorban, amelynek második részében az alsó tagozatos osztályok néptáncbemutatót tartottak.

A végzős tanulók Hegyesi Dorottya betanításában Erkel Ferenc Hunyadi László című operájából a Palotást adták elő nagy sikerrel. A műsort a negyedik osztályosok közös tánca zárta.

(Feith Adrienn igazgatóhelyettes beszámolója)Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye