Szavazás
Újpesten ősszel sem áll meg az élet. Melyik közelgő programon szeretnél részt venni?
A Káposztásmegyeri Sport-és Egészségnap, Futó és Kerékpáros Fesztiválon szeptember 23-án
A Szüreti Mulatságon szeptember 23-án
Az Őszi Sportparti szeptember 30-án
Ha lehet, mindegyiken
Még nem döntöttem el

Ajánlott videóKörkép -2- (2017.09.15.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Helytörténeti Értesítő


Újpesti Helytörténeti Értesítő

Az összes Helytörténei Értesítő...

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9102698 alkalommal 6131814 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Bűnmegelőzési tanácsok, kötetlen beszélgetés és egymás támogatása. Papiné Mészáros Melinda r. főtörzszászlós ismét bűnmegelőzési tanácsokkal látta el az újpesti nyugdíjasokat a Megyeri Klubban.Címkék:
Áldozatsegítés
– Több alkalommal jártunk már a Megyeri Klubban – mondja Papiné Mészáros Melinda. – Az előadások során az éppen aktuális bűnelkövetési módszereket beszéljük meg. Legfőképp az idősek sérelmére elkövetett bűncselekmények kerülnek szóba. Mostanában sajnos nagyon aktuális, hogy Budapest-szerte előfordulnak olyan jellegű telefonhívások, amikor az időseket azzal hívják fel, hogy nagy értékű nyeremény kapcsán sorsolták ki őket. Egy nagyobb ismert cégre vagy áruházláncra hivatkoznak, és egy ATM-automatához hívják a sértetteket, ahol mindenféle átutalásos fizetéseket kérnek, több tízezer forint értékben. Ezek a bűncselekmények kellő tájékoztatással jelentősen csökkenthetők – hangsúlyozza a főtörzszászlós.
D.V.

A Megyeri Klubban számos alkalommal kaphatunk bűn- és balesetmegelőzési tanácsokat. A Baba-Mama Klubban, a Nyugdíjas Klubban és természetesen az Ifi Klubban is tartanak előadásokat.
A klubokhoz csatlakozni és az előadásokra jelentkezni a Káposztási Családok Egyesületén keresztül lehet. Az újpesti rendőrség és a Káposztási Családok Egyesülete néhány éve már összefogott és újraélesztették a SZEM-et, vagyis a Szomszédok Egymásért Mozgalmat, amely azóta is sikeresen működik, és egyre többen csatlakoznak hozzá.
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó BabákKapcsolatok