Ajánlott videóZenéről zenére Újpesten (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9953073 alkalommal 6752042 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Elismerések március 15-e alkalmából


Bertalan Tivadart, újpesti látványtervezőt, festő- és grafikusművészt, írót Kossuth-díjjal, dr. Kőrös Andrást, az Újpesti Közművelődési Kör ügyvivőjét a Magyar Érdemrend Lovagkeresztje polgári tagozata kitüntetéssel, dr. Sipos Lajost, az Újpesti Közművelődési Kör tiszteletbeli ügyvivőjét, irodalomtörténészt, szerkesztőt, a Magyar Tudományos Akadémia köztestületi tagját pedig József Attila-díjjal jutalmazták.Bertalan Tivadart, Újpest közéletének aktív résztvevőjét és formálóját Magyarország egyetlen „öt az egyben” művészének tartják: több mint száz magyar és külföldi játékfilm látványmestere, díszlettervezője, art direktora, továbbá táblaképek, grafikák, könyvművészeti munkák, kiállítások, „egyszemélyes” könyvek, borítók, kötéstervek, tipográfiák, szövegek és illusztrációk alkotója. Együtt dolgozott többek között Várkonyi Zoltánnal, Jancsó Miklóssal, Woody Allennel. Ez a teljesítmény már önmagában is kiemelné Bertalan Tivadart az alkotók közül. De ez számára csupán háttér, bevezetés, hiszen ő elsősorban képzőművész, festő, grafikus, miközben kötetei jelzik, az írást sem mellékes elfoglaltságnak tartja.


Dr. Kőrös András, az Újpesti Közművelődési Kör ügyvivője, a Kúria nyugalmazott tanácselnöke, az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának címzetes egyetemi docense, a Nemzetközi Családjogi Társaság tagja. A családjog szakértőjeként végzett tudományos és kutatói munkája, valamint a polgári perrendtartásról szóló törvény kodifikációja során végzett tevékenysége elismeréseként jutalmazták. 


Dr. Sipos Lajos, az Újpesti Közművelődési Kör tiszteletbeli ügyvivője, irodalomtörténész, szerkesztő, a Magyar Tudományos Akadémia köztestületi tagja.
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye