Ajánlott videóÚjpesti sport -2- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9953081 alkalommal 6752050 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Az Újpesti Önkormányzat Jegyzőjének Közleménye


A mai napon magukat civilnek mondó aktivisták méltatlanul támadták meg a Polgármesteri Hivatal Lakásügyi Osztályának dolgozóit, különösen a Szociális Főosztály Főosztályvezetőjét egy jogszerű kilakoltatás miatt.Az önkormányzati lakás volt bérlője azután, hogy az Önkormányzat részére lakást biztosított, 10 hónapig egyetlen lakbérszámlát sem fizetett be, közüzemidíj-tartozásokat halmozott fel, és az önkormányzati segély kérelmeiben folyamatosan félrevezette a hatóságot. Bár az Önkormányzat segélyt biztosított részére a közüzemi szolgáltatások kikapcsolásának elkerülésére, illetve visszakapcsolására, majd – azután, hogy a szerződésszegések miatt a lakásbérleti szerződése nem került meghosszabbításra – kérelmére a kiköltözése finanszírozására is, kötelezettségeinek továbbra sem tett eleget. Ezután A Város Mindenkié csoport egyoldalú, az Önkormányzat álláspontját figyelmen kívül hagyó sajtókampányt indított. A „civil szervezet” aktivistái a kilakoltatás ellen élő lánccal, majd – ügyfélfogadási időn kívül – a városháza előtti skandálással, dörömböléssel tiltakoztak.

Az Önkormányzat jegyzőjeként tiltakozom és egyúttal kikérem magamnak azt az eljárást, ahogy A Város Mindenkié csoport munkatársaimat alaptalanul, a tények figyelmen kívül hagyásával személyükben támadják, jogszerű intézkedésük, kötelességük teljesítése során.
A valós körülmények feltárása érdekében név nélkül közzétesszük az ügy releváns dokumentumait.

Újpest, 2017. március 14.
dr. Tahon Róbert
jegyzőKiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye