Ajánlott videóZenéről zenére Újpesten (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9953070 alkalommal 6752039 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Értékes újpesti sportolók


A háromszoros olimpiai bajnoki cím után nem meglepő, hogy ismét az úszósportot felforgató Hosszú Katinka lett a legértékesebb sportoló a Forbes magyar kiadása szerint. A teljes lista a magazin márciusi számában jelent meg.A címvédő olimpiai bajnok vívó, Szilágyi Áron lett a második, őt a szerénység, az intelligencia és a megnyerő külső miatt is az egyik legjobban eladható férfi sportolónak tartja a lap.

A Rióban 3 aranyat szerző Kozák Danuta az a magyar sportoló, aki a legtöbbet kereste olimpiai szereplésével, már ami az állami győzelmi prémiumot illeti. A listán 3. helyre befutó kajakozó eddig 169 millió forintot lapátolt össze.

A Forbes rangsorában helyet kapott a Veszprém kézilabda-fenoménje, Nagy László (4.), illetve Gyurta Dániel (5.) és Cseh László (6.) is. A viszonylag sikeres Eb-szereplés ellenére a legjobb helyezést elérő labdarúgó, Dzsudzsák Balázs csak a 8. lett. A legmagasabban jegyzett magyar teniszező, Babos Tímea még csak 23 éves, azonban már több mint hárommillió dollárt ütögetett össze – övé a 13. helyezés a listán. A Rióból egy bronzéremmel hazatért, „sajtburgeres” Kenderesi Tamás lett a 15., őt lazasága miatt imádják a hirdetők.

A 25-ös listára egyetlen téli sportot űző bajnok kerülhetett fel: a 21 éves Liu Shaolin Sándor Magyarország első egyéni Eb-aranyérmét nyerte el gyorskorcsolyában, ami a rangsorban a 24. helyre volt elég.

(forrás: vs.hu)Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye