Ajánlott videóÚjpesti sport -1- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9953069 alkalommal 6752038 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Balajcza: Tompák voltunk


Az Újpest–FTC (0–1) labdarúgó derbit követően a lila-fehérek kapusa, Balajcza Szabolcs úgy nyilatkozott a Nemzeti Sportnak, hogy azért is bosszantó a vereség, mert olyan góllal kaptak ki, amelyről senki sem tehetett. - Vakszerencse dolga, hogy egy megpattanó labda melyik irányba indul el. Nem volt esélyem odaérni – mondta az Újpest kapusa Gera szabadrúgásgóljáról, amelynél Nemanja Andricson pattant meg a labda.

A tapasztalt kapuvédő – dicséret érte – reálisan értékelte a találkozót. Szerinte egy pont minimum kijárt volna az Újpestnek is.

- Csak mi tehetünk arról, hogy nem játszottunk jobban – mondta az Újpest csapatkapitánya. – Jó iramú meccs volt, ám az az igazság, legalább is belülről úgy éreztem, hogy egyik csapat játékának sem volt éle. A második félidőben főképp a Fradi futballistáin látszott ez a tompaság, igaz a zöld-fehérek szerdán kupameccset játszottak a Honvéd ellen. Talán ez indokolhatta, hogy a gól után már nem igazán akartak kezdeményezni. Szerintem igazságosabb lett volna a döntetlen.

Balajcza véleménye szerint az egész csapat rosszul mozgott együtt, ezért nem is tudtak sok helyzetet kialakítani. Dibusz Dénesnek hasonlóan kevés dolga volt, leginkább csak beadásokat kellett lehúznia, de semmi több. Az ellenfél tizenhatosáig gyakran eljutottak, de utána, mint már annyiszor a múltban, elfogyott a tudomány.

A rutinos kapus az újpesti pálya sokat kritizált talajáról is elmondta a véleményét.

- Tény, hogy rossz a pálya talaja, de ez mindkét csapatnak egyformán rossz volt. Az is tény, hogy a felújítás előtt sokáig nálunk volt a legjobb minőségű gyep az élvonalban. Sajnos a felújításkor senki sem foglalkozott a talajjal. A gyep minőségéért felelős szakemberünk maga is elcsodálkozott, amikor kedden ebben az állapotban átvette. Lesz vele munkája bőven, de úgy vélem, hogy a következő hetekben már látványos javulás várható.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye