Ajánlott videóKörkép -3- (2018.03.09.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9812513 alkalommal 6648167 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Erősödött a kajak-kenu szakosztály


Sajtótájékoztatón jelentették be, hogy a Magyar Kajak-Kenu Szövetség szakmai igazgatói posztját elvállaló Doma Gergőtől Homoki Tamás vette át az újpesti szakosztály irányítását.Az új szakosztályvezető elmondta: a klubnak nagyon erős U23-as kerete van, hiszen a női kenu kivételével az újpestiek szerezték tavaly a legtöbb pontot, jelentős különbséggel, a korosztályos bajnokságon. Hozzátette, hogy a tehetséges fiatalok, valamint a világbajnok Tótka Sándor mellé tapasztalt felnőtt versenyzőket kellett igazolniuk, ezért döntöttek Kulifai, Pauman és Tóth, valamint Lakatos szerződtetése mellett.

Az újpestiek távlati céljaival kapcsolatban annyit mondott, hogy versenyzőikkel szeretnének minimum három szakágban kijutni a 2020-as tokiói olimpiára és ott a dobogóért küzdeni. Az anyai örömök elé néző ötszörös olimpiai aranyérmes Kozák Danuta is részt vett a sajtótájékoztatón, ahol elárulta, hogy nem állt le az edzésekkel, és szeptembertől már ő is teljes erővel Tokióra akar készülni.

Őze István, az Újpesti Torna Egylet klubigazgatója megjegyezte, maximálisan elégedettek a kajak-kenusok riói szereplésével, az ott nyert három aranyéremmel, valamint egy negyedik helyezéssel. Emlékeztetett rá, hogy 2010-ben kötöttek együttműködési megállapodást az újpesti önkormányzattal, az élsport, az utánpótlás valamint a létesítmények fejlesztésére. A Vasasból érkező új versenyzők közül Kulifai Tamás kifejtette, mivel Pauman Dániellel és Tóth Dáviddal bejött nekik, hogy öt éve együtt készülnek és versenyeznek, ezért úgy gondolták, hiba lett volna különválniuk.

– Eljött számunkra a klubváltás ideje, ezért mi kerestük meg az UTE-t. Tudtuk, hogy itt magas színvonalú szakmai munka folyik, úgy éreztük, ezt megérné kipróbálni - jelentette ki Kulifai Tamás.

Pauman Dániel ezt azzal egészítette ki, hogy lezártak egy korszakot Fábiánné Rozsnyói Katalinnal, de a januári ausztriai edzőtáborozás alapján úgy érzi, hogy új szakvezetőjükkel, a kétszeres olimpiai bajnok Fazekas-Zur Krisztina edzéseit is irányító Rami Zurral még egy lapáttal rátesznek arra a munkára, amit „Kati nénivel” végeztek.

A Győrből érkező Lakatos Zsanett kifejtette, klubváltásában nagy szerepet játszott, hogy két női kenus szám is felkerült a tokiói játékok műsorára. Hozzátette: több edzőnél is megfordult az elmúlt években, de most már egy biztos helyre akart kerülni, ezért választotta az UTE-t, ahol elsősorban az egyesre kíván koncentrálni.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye