Ajánlott videóKörkép -4- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9957091 alkalommal 6755000 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Marad az albérlet


Jó esetben tavasszal már újra saját pályáján, a Szusza Ferenc Stadionban játszhatja hazai mérkőzéseit az Újpest FC labdarúgócsapata, ám erre nem sok esélyt lát a klub ügyvezető igazgatója.Gyarmati Eszter hangsúlyozta, nincs információjuk arról, pontosan mikor térhet vissza otthonába az együttes.

– Ez nagyon jó esetben tavasszal történhet meg. Az első tavaszi hazai mérkőzésünket a Ferencváros ellen fogjuk játszani, próbaüzemnek érdekes lenne a rangadó – fejtette ki Gyarmati Eszter, ugyanakkor jelezte, hogy minden bizonnyal Kecskeméten fogadják majd az ősi riválist. Megjegyezte,
mivel szerződésük a szezon végéig szól a megyeszékhellyel, a Szusza Ferenc Stadion átadásáig minden hazai meccsüket ott játsszák majd. Lázok János, az együttes csatára a gárda eddigi szerepléséről is beszélt, jelezve, hogy szerinte pontokban is mérhető a hazai pálya hiánya.

– Az igazi Újpest, amely saját stadionjában játszik, legalább 4-5 ponttal kevesebbet hullajtott volna el. Azt gondolom, egy tavaszi jó hajrával a dobogó közelébe érhetünk – mondta. Kijelentette, a Magyar Kupában nem lehet más a csapat célja, minthogy az előző idényhez hasonlóan bejusson a döntőbe.
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye