Ajánlott videóÚjpesti sport -2- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9948595 alkalommal 6748397 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

„Mesebeli Virág úti óvoda”


– énekelték vidáman a gyerekek szeptember 21-én reggel a Virág Óvodában. Nem csoda, hiszen birtokba vehették a már annyira várt Ovi-Foci pályát, amit Wintermantel Zsolt polgármester és dr. Molnár Andrea az Ovi-Foci Közhasznú Alapítvány elnöke adott át nekik.Címkék:
Wintermantel Zsolt
– Ilyenkor, az olimpia évében többet beszélünk a sportról, és ha lehet, még büszkébbek vagyunk sportolóinkra – mondta köszöntőjében Wintermantel Zsolt. – De azt gondolom, hogy az a legfontosabb, hogy vannak olyan személyek, szervezetek, akik mindig szem előtt tartják a sport fontosságát. Ilyen az Ovi- Foci Program is. Óvodás korban a gyerekeknek még lételemük a mozgás, nekünk pedig az a feladatunk, hogy megfelelő körülményeket biztosítsunk nekik.

Dr. Molnár Andrea, az alapítvány elnöke lelkesen, széles mosollyal érkezik minden átadóra és boldogan hangsúlyozza Újpest és az Ovi- Foci Közhasznú Alapítvány több éve tartó eredményes együttműködését.

– Fontos, komoly partner számunkra Újpest – mondta beszédében dr. Molnár Andrea. – A kiváló pályázatoknak köszönhetően Újpest minden éven nyert, és a jövőben is virágzó együttműködésre számítunk. Fontos kiemelni, hogy országosan több mint kétezer óvodapedagógus vett részt azon a speciális képzésen, ahol elsajátították a pálya, és a hozzá tartozó eszközök helyes használatát. Hajrá Újpest, hajrá Ovi- Foci, hajrá Magyarország!

DV.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye